YouMobile

Devices => Motorola Moto => Topic started by: Zammy on January 08, 2018, 12:19:21 AM

Title: trouble sliding back in the cable
Post by: Zammy on January 08, 2018, 12:19:21 AM
 I'm having trouble sliding back in the cable  under the contact. Is there any trick to do it properly not screwing the delicate contact flat terminal?
Title: Re: trouble sliding back in the cable
Post by: johnbelley on January 08, 2018, 12:19:55 AM
I don't really know of a trick. If you make sure the locking strip that releases it is up so you can slide it under freely then you should be able to gently slide in in and lock it down with the strip.
Title: Re: trouble sliding back in the cable
Post by: Zammy on January 08, 2018, 12:20:59 AM
I don't really know of a trick. If you make sure the locking strip that releases it is up so you can slide it under freely then you should be able to gently slide in in and lock it down with the strip.

hmm okay btw That's not complicated or anything´╗┐
Title: Re: trouble sliding back in the cable
Post by: johnbelley on January 08, 2018, 12:21:21 AM
Just a little bit maybe
Title: Re: trouble sliding back in the cable
Post by: Zammy on January 08, 2018, 12:21:39 AM
hmm problem I ran into was that after I replaced my battery my power button and volume buttons will no longer work. Do you have any suggestions?´╗┐
Title: Re: trouble sliding back in the cable
Post by: johnbelley on January 08, 2018, 12:22:14 AM
I would check the connections for the power and volume button to make sure they're together right.
Title: Re: trouble sliding back in the cable
Post by: Zammy on January 08, 2018, 12:22:28 AM
I would check the connections for the power and volume button to make sure they're together right.

okay